Profil

PsykologHuset Kolding i Mazantigade 7 åbnede dørene i April 2015. Formålet har været at skabe rammerne for fagligt fællesskab som kan være afsæt for vores arbejde.

Joan Rytter

Joan RytterPsykolog, cand. psych. aut.
Indehaver af PsykologHuset Kolding
Tlf.:26 84 22 34
Mailjoan@psykologhusetkolding.dk

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2006 og autoriseret i 2011. I mit virke har jeg primært interesseret mig for psykoterapi, arbejdspsykologi, konsultation i organisationer samt krisepsykologi.

Jeg har erfaring med samtaleforløb omhandlende stress, depression, angst, sorg, krise, tab, vanskeligheder i parforhold, håndtering af vrede, afskedigelse, m.v.

Jeg har erfaring med afholdelse af foredrag og temadage vedr. stress, psykisk arbejdsmiljø, kommunikation, mobning, forandringsprocesser, social kapital og ledighed m.v. Jeg har erfaring med undervisning i en lang række forskellige psykologiske emner.

Det er en vigtig del af min faglighed løbende at dygtiggøre mig via supervision ved mere erfarne psykologer, samt via efteruddannelse.

Jeg kan tage imod klienter med lægehenvisning, klienter med dækning via sundhedsforsikring samt selvbetalende klienter. Min ventetid varierer, du er velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere.