Profil

Joan RytterPsykolog, cand. psych. aut.
Indehaver af PsykologHuset Kolding siden 2015

Min største passion
Min største passion er at hjælpe kvinder til et bedre selvværd. Jeg har samtaler med mange kvinder, som har svært ved at sige nej, svært ved at sætte sig selv forrest, svært ved at tro på, at de er gode nok. Svært ved at turde gå ind i konflikter. Svært ved at gøre noget, som de tror vil gøre andre sure, skuffede, eller kede af det.

Det er gamle uhensigtsmæssige overbevisninger og reaktionsmønstre, som man godt kan lave om på.

Jeg er i gang med at udvikle kurser, for kvinder som gerne vil have et bedre selvværd. Det bliver kurser, hvor du lærer at sige nej, lærer at takle dine følelser på en sund måde, lærer at træde ud af en offer- eller hjælper-position, som du måske har siddet fast i længe nok nu?

Hvis du er interesseret i at blive skrevet op til at deltage på et af mine kurser, så skriv en mail til mig her: joanrytter@protonmail.com

Min baggrund
Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2006 og autoriseret i 2011. I mit virke har jeg primært interesseret mig for psykoterapi, arbejdspsykologi, konsultation i organisationer samt krisepsykologi. Jeg har været privatpraktiserende på fuld til siden 2012.

Jeg har stor erfaring med samtaleforløb omhandlende stress, depression, angst, sorg, krise, tab, vanskeligheder i parforhold, håndtering af vrede, afskedigelse, m.v.

Jeg har erfaring med afholdelse af foredrag og temadage vedr. stress, psykisk arbejdsmiljø, kommunikation, mobning, forandringsprocesser, social kapital og ledighed m.v. Jeg har erfaring med undervisning i en lang række forskellige psykologiske emner.

Det er en vigtig del af min faglighed løbende at dygtiggøre mig via supervision ved mere erfarne psykologer, samt via efteruddannelse.