Kursus i selvværd

FÅ ET BEDRE SELVVÆRD – KURSUS MED 2 ERFARNE PSYKOLOGER

Kan du mærke, at du ofte lader dig styre af manglende tro på dig selv? Kan du have svært ved at sige fra og stå op for dig? Bruger du megen energi på at bekymre dig om, om du gør det godt nok eller hvad andre tænker om dig?

Måske har du begyndende symptomer på belastning såsom søvnbesvær, irritation, tristhed eller træthed både fysisk og psykisk. Føler du, at ovenstående gør, at du ikke er helt der, hvor du gerne vil være? Mangler du redskaberne til at passe bedre på dig selv, enten fordi du ikke ved hvordan eller fordi indre mekanismer gør, at du passer på alle andre før dig selv…….

Så får du muligheden for på dette 1-dagskursus at blive boostet med viden om de indre mekanismer bag dårligt selvværd, men først og fremmest konkrete redskaber til at få et bedre selvværd og en øget tro på dig selv, så du bliver bedre til at passe på dig selv og til at sige fra. En dag, hvor det er DIG, det gælder!

To erfarne og specialiserede psykologer står for undervisningen.

MANDAG D. 31/1-22, KL. 9.00-15.30
Eller
LØRDAG D. 12/3-22, KL. 9.00-15.30

På ”Få Det Bedre HELSECENTER”, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

Dagen vil bestå af en vekselvirkning mellem korte, lettilgængelige teoretiske oplæg (om psykiske mekanismer bag selvværd) og brugbare praktiske øvelser.

Du vil få konkrete redskaber, som du kan tage med hjem, så du kan foretage de ændringer, der bringer dig tættere det liv, du ønsker at leve. Du vil gå fra dagen med muligheden for at bedre dit selvværd her og nu!

Dagen vil foregå i dejlige rammer hos ”Få det bedre, Helsecenter” i Vamdrup (nær Kolding). Der vil være frokost, samt frugt, kaffe/te og kage til pauserne.

Der er ingen forudsætninger for at deltage og øvelserne vil ikke være fysisk krævende. Der lægges op til et kærligt og venligt rum, hvor der er mulighed for (men ikke krav om) at dele egne erfaringer og oplevelser, men dagen er ikke et terapeutisk rum. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte underviserne.

Pris: 875 kr.

Tilmelding og nærmere information: joan@joanrytter.dk eller SMS til 26 84 22 34 (Joan Rytter)
Tilmelding senest d. 21/1-22. Kurset oprettes ved minimum 12 tilmeldte.

Undervisere:
Joan Rytter: Privatpraktiserende autoriseret psykolog i Kolding, med ydernummer. 15 års erfaring og specialiseret i det terapeutiske arbejde med mennesker med selvværdsproblematikker, depression og angst.
Louise Lind Bern: Privatpraktiserende autoriseret psykolog i Kolding. Specialist i psykoterapi med voksne (klinisk psykologi). 13 års erfaring i arbejdet med selvværd hos både unge og voksne.